Tel: 085-2731885
E-mail: info@vcfopleidingen.nl
Palestrinastraat 1a, Oss
 
 
 
 
 
Inloggen
Subsidie
ONZE UNIEKE EXAMENGARANTIE
De meeste trainingen die we aanbieden t.b.v. de code-95 hebben geen examen. Maar als dat er wel is is ons slagingspercentage nog altijd boven de 95%! Mocht u onverhoopt niet slagen, dan bieden we u onze unieke examengarantie. U mag dan van ons nogmaals GRATIS met de gehele cursus meedraaien, en vervolgens herkansen tegen alleen de examenkosten. Weinig opleiders die ons dit nadoen!


SOOB-subsidie:
Voor aangesloten (transport-)bedrijven bij de SOOB is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Het betreft dan de SOOB-subsidie welke meestal tussen de € 75,- en € 150,- per cursus bedraagt. VCF Opleidingen voldoet aan de eisen die gesteld zijn aan de certificering, en is SOOB-gecertificeerd. Op grond daarvan heeft VTL ons het certificaat 'Gecertificeerd opleider Transport & Logistiek' verstrekt. Via www.soobsubsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen. Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.


OOM-subsidie. 50% korting op BHV, VCA of heftruck!!
VCF Opleidingen is OOM-erkend opleider. www.oom.nl/Catalogus Indien u aangesloten bent in de metaalsector, kunt u waarschijnlijk hier gebruik van maken. Vraag ons naar de mogelijkheden!


BELASTINGAFTREK BEDRIJVEN
Voor ondernemers en werkgevers zijn alle gemaakte cursuskosten, inclusief reis- en verblijfskosten, 100% aftrekbaar van de winst. Bedrijven en ondernemers kunnen deze scholingskosten als bedrijfskosten op de winst in mindering brengen.


BELASTINGAFTREK PARTICULIEREN
Als particulier kunt u scholingsuitgaven onder de volgende voorwaarden aftrekken van uw inkomstenbelasting:

U volgt een opleiding die u nodig heeft voor uw huidige of toekomstige beroepsuitoefening.
Uw studie heeft een van de volgende doelen:
-
verbeteren van uw maatschappelijke positie in financieel-economisch opzicht;
-
op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die u nodig heeft;
voor het verwerven of behouden van uw inkomen uit tegenwoordige arbeid;
 
Voor de aftrek van de uitgaven geldt een drempel van € 250,- en een maximum van € 15.000,-.  
 
De kosten van de studie kunt u opgeven in de belastingaangifte. Studiekosten voor een beroepsopleiding vallen onder buitengewone lasten. Voor eventuele nadere vragen kunt u de Belastingtelefoon (0800) 0543 raadplegen of kijken op www.belastingdienst.nl.


UWV-erkend opleider
Heeft u samen met het UWV een opleidingsplan gemaakt, of mag u van het UWV een opleiding of cursus gaan doen om u verder in uw beroep te bekwamen, dan is het goed te weten dat VCF Opleidingen al sinds jaar en dag UWV-erkend opleider is. We vertellen u er graag meer over!


Vind ons op