Tel: 085-2731885
E-mail: info@vcfopleidingen.nl
Palestrinastraat 1a, Oss
 
 
 
 
 
Inloggen
Home

 
Woensdag 17-03-2021:

In lijn met het besluit van het kabinet om de coronamaatregelen iets aan te passen, gaan vanaf dinsdag 16 maart de theorie-examens voor het beroepsvervoer (waaronder Veetransport en Pluimveetransport) weer door bij het CBR/CCV. Ook kunnen beroepschauffeurs vanaf 16 maart weer theoretische nascholing voor code 95 volgen.

lees onze vorige berichten over de gevolgen van corona

Corona update

Wij zijn een opleidingsbedrijf gespecialiseerd in logistiek. Sterk gericht op het verzorgen van cursussen voor nascholing voor vrachtautochauffeurs, hef- en reachtruckcursussen, VCA en BHV. We leveren aan steeds meer en meer klanten complete 5-jaars pakketten voor de code 95.

Eerste extra specialisatie: AGRARISCHE SECTOR
Onze klanten zitten door geheel Nederland in de agrarische sector, waaronder o.a. vee- en pluimveetransporteurs, mesttransportbedrijven, veevoedertransporteurs en fouragehandelaren.

Tweede extra specialisatie: DISTRIBUTIE
Veel van onze klanten zijn transporteurs actief in distributie van stukgoed en bulk. Bedrijven verspreid door geheel Nederland.

Derde extra specialisatie: VEILIGHEID
Vooral in Oss en verre omgeving; veiligheidsopleidingen waaronder onder andere VCA, BHV, Heftruck en Reachtruck.

'Be good and tell it', verandert bij ons in 'Be good and pass it forward'. Dankzij positieve mensen bestaat VCF Opleidingen en dankzij VCF maakt de sector een kwaliteitsslag.

We zijn niet voor niets DÉ SPECIALIST IN LOGISTIEKE OPLEIDINGEN!!
 
Nieuws

 
*
NIWO-vergunning. Bent u transportondernemer? LET OP: Dan is een NIWO-vergunning verplicht! Vraag ernaar bij VCF Opleidingen. We regelen het graag en goed voor u.


*
Nu 5-jaar pakketten voor code 95 vanaf € 13,- per cursus!! Alleen geldig met SOOB-Subsidie. Vraag ons naar de voorwaarden.


*
Wij houden de punten code-95 van uw chauffeurs voor u bij, en ontzorgen volledig als u dat wilt. Altijd 24 uur per dag veilig online voor u inzichtelijk via een eigen inlogcode.


Vind ons op